Möten & events

Pop House Hotel Meeting
Pop House Hotel Event

Pop House och ABBA The Museum erbjuder en kreativ och spännande miljö för ert nästa event! Med musiken i fokus skapar vi en plats för inspirerande möten! Förhöj ert besök hos oss med en guidad tur i ABBA The Museum och avsluta sedan med en middag i vår restaurang. Vi har mötes- och eventmöjligheter för upp till 600 personer.

Kontakta oss

sales@pophouse.se
+46 (0)8 121 328 63

Våra mötes- och eventlokaler

Glashuset, Pop House Hotel

Glashuset

Vårt Glashus (som ligger i anslutning till restaurangen POP HOUSE Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. Om ni är en större grupp kan ni även boka Glashuset och vår restaurang i kombination och då kan ni vara upp till 600 minglande gäster. POP HOUSE Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. I restaurangen kan vi erbjuda sittande middag för upp till 120 personer.

Teatersittning: 100 persons
Sittande middag: 120 persons
Runda bord: 120 persons
Mingel: 250 personer

Skicka bokningsförfrågan
ABBA The Museum at Pop House Hotel

POP HOUSE och ABBA The Museum

En helkväll eller dag på Pop House och ABBA The Museum ger dig och dina kollegor och kunder en oförglömlig upplevelse med musik, sång, dans och god mat & dryck. Du kan provsjunga i Polarstudion och välja mellan några av ABBAs otaliga hits, som t ex The Winner Takes It All eller Dancing Queen. Prova ABBAs ikoniska scenkläder virtuellt eller bli den femte medlemmen i ABBA genom att stå på vår stora scen tillsammans med medlemmarna i ABBA och sjung Mamma Mia eller Dancing Queen. Allt spelas in på din personliga ABBA-biljett. Avsluta kvällen med en god middag i vår restaurang POP HOUSE Food&Bar och bo över på POP HOUSE Hotel.

POP HOUSE Hotel och ABBA The Museum har allt du behöver för att skapa ett oförglömligt event – musik i världsklass, sång och dans!

Skicka bokningsförfrågan
ABBA The Museum at Pop House Hotel

Guidad visning av ABBA The Museum

Vandra i ABBAs fotspår tillsammans med en av våra specialutbildade guider och lär dig mer om en av tidernas mest populära popgrupp. Besök därefter museet på egen hand och testa våra interaktiva delar.

Längd: Runt 45 minuter följt av eget besök i museet.
Läs mer här

Guidade turen är för grupper på minst 15 personer och finns tillgänglig på följande språk: svenska, engelska, franska, spanska, tyska, portugisiska, italienska, japanska, estniska, finska, nederländska, ryska, tjeckiska, polska och kinesiska (mandarin och kantonesiska).

BOKA NU
Cirkus, Djurgården

Cirkus

Letar du efter en större lokal? Cirkus är en del av Pop House Sweden och tillsammans erbjuder Pop House Hotel, ABBA The Museum och Cirkus en kreativ miljö för er nästa konferens eller event! Vi har mötes- och eventmöjligheter för 5–1 600 personer. Idag är Cirkus och Skandiascenen en komplett anläggning. Här finns allt från Cirkus stora scen i historisk miljö, med plats för 1 644 sittande gäster, till moderna  Skandiascenen som tar upp till 800 personer i biosittning. Vi har mingelutrymmen för flera hundra gäster och yta för utställare.

Läs mer om eventmöjligheter på Cirkus
Hasselbacken

Hotell Hasselbacken

Sedan Mars 2019 är även Hotell Hasselbacken en del av Pop House Sweden. Hotell Hasselbacken erbjuder 113 hotell rum, möteslokaler för upp till 300 personer, festlokaler samt relaxavdelning. Grupper av alla storlekar är välkomna här. Om du letar efter en bra lokal för fest har vi härliga rum lämpade för evenemang och banketter och utanför dörren väntar Djurgårdens fantastiska utbud av fritids- och kulturaktiviteter.

Läs mer

Vill du boka ett event?

Vill du arrangera ett möte eller event hos oss på Pop House Hotel? Fyll i vårt bokningsformulär här nedan!

Tack för er förfrågan! Vi återkommer så snart vi kan!

Make another request