Om POP HOUSE

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang & bar, det nybyggda Glashuset med live-musik och events. Nyligen förvärvade Pop House också den anrika teateranläggningen Cirkus på Djurgården som ett led i strategin att bli en av världens främsta musikdestinationer.

Hitta till oss:

Pop House Hotel
Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm
Latitud: 59.324893

Longitud: 18.096603

Det är enkelt att ta sig till Pop House Hotel från city. Smidigaste sättet är spårvagn nummer 7 från T-centralen (13 minuter) eller båten från Slussen (10 minuter).

Ett bilfritt Djurgården

I sommar är det som vanligt mycket som händer i staden, men särskilt under perioden den 2–7 juni är det massvis av olika roliga event i Stockholm – och framförallt på Djurgården. Under de här dagarna kan alla Djurgårdens besökare uppleva fantastiska event som Nationaldagen på Skansen, konserter på Gröna Lund, Stockholm Marathon, Marinen 500 år och mycket mer.
Då välkomnar vi er alla, men inte bilen.

Med ett bilfritt Djurgården den 2–7 juni testar vi att flytta avstängningen till Djurgårdsbron och förlänga avstängningen till en längre sammanhängande period. Tillsammans med våra grannar passar vi också på att omvandla parkeringsplatser till ytor för konst och människor.

Parkering

Vi har fem parkeringsplatser som tillhör hotellet. Dessa förbokas via frontdesk@pophouse.se eller +46 8 502 541 40. Pris: 325 SEK / natt (platsen lämnas vid utcheckning).

Buss

Buss 67, som bland annat går från Karlaplan, stannar precis utanför vår entré. Gå av vid hållplats Liljevalchs/Gröna Lund.

Båt

Ta Djurgårdsfärjan (linje 82) från Slussen till hållplats Allmänna gränd (10 minuter). Under sommaren trafikerar Djurgårdsfärjan även Nybroplan. Pop House Hotel ligger ca 100 meter från hållplatsen.

Linje 80 går mellan Frihamnen och Nybroplan, via Dalénum (Lidingö) – Nacka strand – Blockhusudden (vissa tider) – Kvarnholmen (Nacka) – Finnboda (Nacka) – Saltsjöqvarn (Nacka) – Allmänna gränd (Djurgården). För mer information och tidtabell, klicka här (länk till www.sl.se)

Spårvagn

Ta spårvagnen från T-centralen till hållplats Liljevalchs/Gröna Lund (13 minuter).

Taxi

Receptionen hjälper dig gärna att boka en taxi. Vi rekommenderar att ni reser med TOPCAB (+46 8 33 33 33). Kontakta receptionen för mer information.

 

 

ABBA The Museum

Passa på att uppleva ABBA The Museum som ligger i samma hus som Pop House Hotel.

Som gäst på hotellet kan du köpa en vuxen entrébiljett till ABBA The Museum för 220 SEK (ord pris 250 SEK). Be receptionen om en värdekod när ni checkar in som ni kan använda på abbathemuseum.com för att köpa biljetter.
Walk In. Dance Out.

Läs mer om utställningen här

Djurgårdbrons stängningstider

Under 9 april – 9 oktober 2022 stängs bommen vid Djurgårdsbron följande tider: lördagar, söndagar och helgdagar kl. 10-16. Är du boende på hotellet kan du komma igenom bommen genom att uppvisa din bokningsbekräftelse.

Har du frågor om avstängningen av Djurgårdsbron kan du alltid höra av dig till oss på frontdesk@pophouse.se

Incheckning/utcheckning

Incheckning startar kl 15.00 och utcheckning är klockan 12.00 på avresedagen. Vi har ett bagagerum på hotellet där det finns möjlighet att förvara din resväska om du kommer tidigare.

Frågor? Vänligen kontakta receptionen på frontdesk@pophouse.se eller +46 (0)8 502 541 40

Speciella behov

Pop House Hotel är tillgängligt för alla. Våra allmänna utrymmen är lätta att ta sig till med rullstol och vi har några hotellrum som är speciellt anpassade för gäster med funktionshinder. För att boka dessa, vänligen kontakta oss på frontdesk@pophouse.se eller +46 8 502 541 40

Gym

Vi har ett litet gym på hotellet med konditionsmaskiner och fria vikter. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet som har öppet varje dag mellan 09.00-21.00.

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya människor som vill vara med och utveckla Pop House.

Se våra lediga tjänster just nu